A&S HOUSE 

IN KOHAV-YAIR

1/4

בית פרטי בכוכב-יאיר עבר שיפוץ בקומת הכניסה ובחדר הרחצה של הסוויטה שלהם.

דלת הכניסה הוחלפה לדלת כפרית בה שזור חלון זכוכית על מנת לשמר על התאורה הטבעית.

 

בתחילתו של התהליך היא הגדירה את המטבח כלב הבית.

היא מבשלת המון, ומבלה את מרבית שעות היום במטבח, בין אם בהכנת אוכל או בישיבה וקריאה, או קבלת הנכנסים הביתה. עם הבנה זו, נפתח המטבח ונשברו כל הקירות אשר עטפו אותו כדי להפיק מטבח רחב ידיים, גדול ומזמין, אשר מאפשר אינטרקציה עם שאר חלל קומת הכניסה.

ולמעשה, הרווחנו חלל ענק ומזמין, ממנו ניתן ליצור קשר עין עם אורחי הבית.

במקביל, הגדלנו משמעותית את מקום האיחסון ואף הצנענו את המסדרון המוביל לממ"ד.

 

על מנת לייצר תחושת אוויר ומרחב רב בבית, שברנו את המעקה הבנוי אשר היה לצידי המדרגות העולות לקומת הביניים. במקומו, תכננו מעקה ברזל אוורירי בניראות טוסקנית עם טוויסט מודרני.


הריצפה שהיתה שזורה באריחים מצויירים נהדרים בכלל חלל קומת הכניסה, עברה את זמנה ומעתה קיבלה חיפוי פרקט עץ אלון יוקרתי.

 

אלומיניום בכל קומת הכניסה הוחלף לפרופיל בלגי בגוון אפור עמוק, ותריסי עץ בייבוא אישי הוזמנו מאיטליה עפ"י תכנון.

רפרפות אלומיניום הוספו ביציאה לחצר הבית, כמו כן גם בקומה השניה.

חדר הרחצה בסוויטה שינה פניו מקצה לקצה.

החדר מעולם לא עבר שיפוץ ואמבטית ג'קוזי שמעולם לא נעשה בה שימוש תפסה מקום ניכר בו. לצידה, עמד מקלחון בנוי סגור ללא תאורה כלל, קטן ומסוגר.

תכנון חדש ומרווח התאפשר לנו בחדר. החלפנו את החלונות לאלומיניום בלגי שמכניס פנימה אור טבעי רב.

יצרנו מקלחון מפנק ומזמין עם נישה למוצרי המקלחת, ראש דוש קבוע וגם מזלף לנוחותם, ושיבצנו תאורה עמידה במים במקלחון עצמו.

ארון כיור גדול ומפנק ותאורה מעליו חודשו כמובן.

כמו גם נישה נוחה לנייר טואלט ממש לצד האסלה, כך שניתן להושיט יד בקלות. 

// שיפוץ והום סטיילינג

צילום : אביב קורט

* תמונות ה"לפני" בסוף האלבום.