הם הגיעו אלי עם הבשורה שמצאו דירה ואם נוכל לראות אותה יחד לפני רכישה.

נפגשנו להבין יחד את הצרכים שלהם והלכנו לראות את "המיועדת". ראינו את הפוטנציאל הרב. התאהבנו. בדירה ובתהליך המשותף.

אלכסוני הדירה היוו אתגר של ממש, אותם פתרנו על-ידי יישור באמצעות נגרויות ובניית קיר גבס.
הסגנון הכפרי – אקלקטי נבחר מתוך היכרות והבנה שזהו הסגנון שהכי מתאים להם, זוג ושלושה ילדים במגוון גילאים. הבחירה בסגנון אפשרה לנו לשלב מנעד צבעים וחומרים אשר נותנים מענה לכל פינה בבית.

 

המטבח בביתם פעיל מאוד מידי יום והם מארחים באופן קבוע.

תיכננו אותו כך שייצרנו מקום לכל אביזר שקיים במטבח. ממש התהלכנו במטבח תוך כדי התכנון לוודא שהוא מדויק עבורם. בחרנו גוון ניטרלי למטבח, כזה שיאפשר לנו להתפרע עם צבעים מסביבו.

 

חדר רחצה של הילדים עוצב מחדש עם מקלחון גדול, ונגרות מתוכננת בקפידה, ועם ידיעה והבנה שחדר רחצה זה יהיה גם שירותי אורחים.

שירותי האורחים המקוריים שהיו בדירה נהרסו ובמקומם יצרנו נגרות מותאמת לרצונותיה של הלקוחה.

 

חדר הרחצה בסוויטת ההורים נבנה על מה שהיה בעבר חדר ארונות (אלכסוני!) וחדר רחצה. השניים התאחדו לכדי חדר רחצה אחד מפנק ומרווח. מהקיר שהיה אלכסוני בעברו, תכננו נישה נהדרת לתמרוקי רחצה, כך שאין אפשרות לראותו כעת בכלל. ולארון הבגדים יצרנו נישה מכובדת בה התאמנו נגרות. כעת מקום האחסון גדל משמעותית, והמיקום שלו נוח ופרקטי.

 

חדר השינה של הורים היה עם אלכסון בולט ומאוד לא נעים. אנרגטית, פשוט לא עובד. החלטנו ליישר אותו על-ידי נגרות מותאמת עבורם. בנגרות החלטנו לשלב גם ספסל לישיבה נעימה מתחת לחלון בחדרם.

חדרי הילדים עוצבו לאחר שיחה עם כל אחד מהם. כל אחד/ת קיבל בחדרו את הטאץ' שביקש/ה.

 

פרקט אלון טבעי הונח בכל הבית.

צלם: אביב קורט

לכתבה במגזין 'עיצוב'.

אקלקטיות אורבנית

הוד-השרון